Kundenunterstützung:info@bydlimekrasne.cz

Forma na pečení silikonová rohlíčky 30 ks, hnědá

Artikelnummer: ORI151761
216 Kč / St 179 Kč ohne MwSt.
Vyprodáno
Lieferoptionen

Nepřilnavá hnědá silikonová forma umožní naráz upéct 30 ks vanilkových, čokoládových nebo ořechových rohlíčků, ale poradí si i s čokoládovými pralinkami.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Pečte tradičně, ale v netradičních formách bez pracného vyklepávání jednotlivých kousků. Křehké vanilkové, čokoládové, šlehačkové, polomáčené i slepované rohlíčky ze silikonové formy budou obzvláště vypečené. A jeden jako druhý.

Díky kvalitní a praktické silikonové formě v hnědé barvě bude i vaše letošní pečení cukroví snadnější. Třeba 30 rohlíčků délky 5,5 cm naráz. Formy jsou vyrobené z odolného, žáruvzdorného silikonu, určeného pro styk s potravinami. Lze je použít i na čokoládové pralinky nebo želatinové bonbóny.

Výhody silikonových pečicích forem:

  • pružné a skladné
  • pečení je rychlé a rovnoměrné
  • odolné - snesou teplotu v rozmezí od -40 °C do +220 °C
  • nepřejímají vůni ani chuť použitých potravin
  • bez pracného vysypávání, vyklepávání a umývání jednotlivých formiček
  • lze je vložit do mrazáku i do mikrovlnné trouby
  • jsou vhodné i do myčky
  • stačí je uložit do zásuvky nebo je skladovat srolované, zaberou tak minimum místa v zásuvkách

A i kdybyste měli dělat jen jedno jediné cukroví, tak by určitě vyhrály právě rohlíčky. Voňavé vanilkové rohlíčky ještě za tepla sypané nebo obalované v moučkovém cukru nesmí na svátečním stole chybět. 

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Pečící formy a podložky
Barva: hnědá
Materiál: silikon
Použití: na cukroví, na čokoládu
Výrobce: Orion
Délka (cm): 34,5
Hmotnost (g): 160
Kolekce: SILLINIE
Nepřilnavý povrch: ano
Šířka (cm): 24,5
Tvar: rohlíček
Vhodné do mikrovlnky: ano
Vhodné do mrazáku: ano
Vhodné do myčky: ano
Vhodné do trouby: ano
Vlastnosti: 30 ks na pečení
Výška (cm): 1,2

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: